E-Life InnoBox EX Serisi Endüstriyel Box PC Hazır

Her Koşulda Ultra Yüksek Performans

Şirketimiz tarafında yaklaşık bir yıllık Ar-Ge süreci neticesinde geliştirilen yeni Inno-Box EX serisi Dayanıklı Box PC’ler her koşulda ultra yüksek performans gerektiren tüm Yapay ZekaEdge Computing, IoT, Dijital Dönüşüm ve Otomasyon uygulamaları için ideal bir yerli çözüm oluşturmayı hedefliyor.  


Tüm Endüstriyel Uygulamalarda Kesintisiz ve Ultra Yüksek Performans
 

Her koşulda çalışma istasyonu performansı sağlamayı hedefleyen yeni E-Life Inno-Box EX Serisi, sahip olduğu 8. Nesil Intel Core i5-8500T ve i7-8700T işlemci seçenekleri ile en zorlu ortamlarda bile ultra yüksek işlemci performansı sağlıyor.  

Gelişmiş I/O Yapısı ile Tüm Uygulamalara Esnek Çözüm 

Yeni Inno-Box EX Serisi sahip olduğu gelişmiş I/O yapısı ile Yapay ZekaIoT, Machine VisionEdge Computing, Plaka Tanıma ve Trafik Kontrol ile tüm Otomasyon projelerinde esneklik ve uygulama kolaylığı sağlıyor.

RAID Desteği 

2 adet opsiyonel 2.5” çıkartılabilir SSD yuvası ile kullanabileceğiniz on-board RAID fonksiyonu sayesinde Inno-Box EX Serisi Box PC sisteminizin uç noktalarında bile ultra yüksek performans ve güvenilir veri depolamayı bir arada sunarak dayanıklı bir iş istasyonu görevi üstlenebilmekte. 

Tamamen Fansız ve Dayanıklı Alüminyum Kasa 

Ultra yüksek performans sağlayan güçlü işlemci platformunu tamamen fansız bir tasarımda sunan Inno-Box EX Serisi ürüne entegre montaj yuvaları sayesinde her türlü endüstriyel kabin, kontrol paneli veya kiosk içerisine kolaylıkla monte edilebilmekte. Tamamen fansız bir yapıda üretilen Inno-Box EX Serisi Box PC, sıcak, tozlu ve nemli ortamlarda kesintisiz çalışmayı garanti ediyor.

Türkiye’nin En Güvenilir Endüstriyel PC Markası E-Life Güvencesiyle 

Inno-Box EX Serisi Dayanıklı Box PC tüm E-Life ürünlerinde olduğu gibi 2 yıl garanti ve eksiksiz satış sonrası servis hizmetleri ile iş ortakları ve müşterilerimizin projelerinde güçlü bir çözüm olarak tercih edilmekte.