Yeni E-Life EPC-621 ve EPC-721 Modelleri Hazır

Daha Büyük Ekran, Daha Yüksek Çözünürlük ve İki Farklı Performans Seçeneği

Özellikle geniş ekranda Full HD ekran çözünürlüğe ve yüksek bir işlemci performansına ihtiyaç duyulan endüstriyel uygulamalar için geliştirilen E-Life EPC-621 ve EPC-721 Panel PC’ler şık tasarımı, gelişmiş özellikleri ve eldivenle kullanılabilen Multi-Touch Projected Capacitive Dokunmatik Ekranıyla dijital dönüşüm ve endüstriyel otomasyon projeleriniz için hazır. 

Türkiye’nin en güvenilir yerli Panel PC markası E-Life’ın en büyük ekran boyutuna sahip yeni modelleri EPC-621 ve EPC-721 sırasıyla Intel Celeron J1900 ve 7. Nesil Intel Core i3-7100U ile i5-7200U işlemci seçenekleri sunuyor. Her iki model de en karmaşık uygulamalar için yüksek performans sunarken, gelişmiş bağlantı portları ile geniş bir uygulama ve entegrasyon imkanı sunuyor. 

Farklı montaj aparatı ve ayak seçenekleri ile sahada hızlı bir şekilde monte edilebilen EPC-718, özellikle panel montajı aparatları ile hızlı entegrasyon imkanı sağlıyor. Opsiyonel masaüstü ve kiosk tipi ayak seçenekleri de farklı uygulamalara hızlı ve problemsiz bir şekilde cevap vermeyi hedefliyor.  

Yerli Üretimin Gücüyle Oluşan Rekabetçi Fiyat 

2004 yılında başlayan Panel PC üretim çalışmalarımız hiç ara vermeden devam ederken Türkiye’de tasarlayıp, Türkiye’de üretmekten hiç vazgeçmedik. Bu sayede iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin aradığı rekabetçi fiyatları rahatlıkla sunabiliyoruz. Yeni modellerimiz EPC-621 ve EPC-721 ile de benzerlerinden üstün özellikleri çok daha rekabetçi fiyatlarla sunarak ülkemizin dijital dönüşümüne katkı sağlamayı hedefliyoruz.