Fuar girişi haber

Şirketimiz, Bu yıl da CeBIT Bilişim Eurasia Fuarında Ziyaretçi Girişlerini Kolaylaştıracak.

Noya Bilgisayar, bu sene de CeBIT Bilişim Eurasia fuarında ziyaretçi girişlerini kolaylaştıracak. Ziyaretçiler; sıra beklemeden, E-Life Kiosk MT 170 kiosklarla yaka kartlarını bastırıyor olacaklar. Geçen yıl yine Noya tarafından CeBIT Bilişim Eurasia’da ilk defa uygulanan yöntem, oldukça ilgi görmüştü.

Sekizinci defa katıldığımız fuar, 29 Kasım-02 Aralık 2012 tarihleri arasında CNR Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ziyaretçi Online Kayıt Sistemi Sponsoru olduğumuz etkinlikte, stratejik iş ortağımız Zenn Bilişim Teknolojileri’nin sağladığı yazılım alt yapısı kullanılarak; konuklara donanım ve entegre yazılım bütünlüğünde gerçek bir kiosk deneyimi yaşatılacak.

Ana giriş fuayesi ve diğer tüm giriş noktalarında, kurulumunu gerçekleştireceğimiz toplam 30 adet kiosk ünitemiz hizmet verecek. Ziyaretçiler fuar giriş kartlarını, sıra beklemeden kendileri yazdıracak.

Siz de fuar alanına kolay ve hızlı giriş yapmak istiyorsanız;

http://www.cebitbilisim.com/tr/online_kayit.html adresinden kayıt yaptırabilir, alacağınız kayıt numarası ile kiosklarımız üzerinden fuar giriş kartlarınızı yazdırabilirsiniz. Internet üzerinden kayıt yaptırmaya fırsat bulamayanlar da yine kiosklarımız üzerinden kayıt yaparak giriş kartlarını yazdırabilirler.

Inno-Kiosk MT-170

 Kayıt esnasında hizmete sunulacak, yeni E-Life Kiosk MT-170; şık tasarımı, dayanıklı ve fonksiyonel yapısı ile özellikle perakende, sıra yönetimi, hastane otomasyonu, bilet ve kupon uygulamaları gibi birçok alanda kullanılabilecek bir kiosk çözümüdür. Tüm Noya E-Life Inno-Kiosk modelleri gibi iyi bir tasarımın, yüksek kaliteli komponentler ile birleşiminden oluşmaktadır. Bu sayede iş ortaklarımızın projelerinde kendi konularına daha çok yoğunlaşabilmelerine imkân sağlar.

E-Life Kiosk MT-170 üzerinde kullanılan dokunmatik ekran, kiosk yazıcı, ana kart, güç kaynağı ve PC modülü gibi komponentlerin tamamı kendi alanında dünyada lider markaların ürünleridir. Bu nedenle Inno-Kiosk MT-170 üst seviyede güvenilir bir kiosk çözümü oluşturmaktadır. MT-170 üzerinde yapılan tasarım geliştirmeleri ile bu modelin farklı uygulamalarda kullanım imkânı arttırılmıştır. Yeni versiyonlarında MT-170 içerisine yüksek kapasiteli termal yazıcı, kart dispenser konabildiği gibi; 2. ekran seçeneği ile uygulamalarda digital signage entegrasyonu da mümkün hale gelmiştir.

Dokunmatik teknolojilerine yönelik en son yeniliklerin sergilendiği standımıza tüm ziyaretçileri bekliyoruz.

Salon: 08 / Stant No: E02