Cebit 2012

CeBIT Bilişim Eurasia 2012 Fuarı Başarılı Bir Şekilde Sona Erdi…

Bu yıl sekizinci defa ürün ve çözümlerimizi sergilediğimiz CeBIT Bilişim Eurasia 2012 fuarı yine başarılı bir şekilde sonuçlandı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ziyaretçi Kayıt Sistemi Sponsoru olduğumuz fuarda ziyaretçiler şirktetimiz tarafından sağlanan 30 adet kiosk ile girişlerde yaka kartlarını kendileri yazdırarak beklemeden fuar alanına giriş yapma imkanı buldular.

Dokunmatik Ekran ve Kiosk Teknolojileri konusunda en yeni ürünlerimizi sergilediğimiz standımız bu yıl da yoğun bir ziyaretçi ilgisine sahne oldu. Türkiye Tek Distribütörlüğünü yürüttüğümüz Elo Touch Solutions dokunmatik monitörler, dokunmakik bilgisayarlar ve IDS serisi interaktif monitörlerin en yeni modelleri ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Ayrıca Türkiye Distribütörü olduğumuz Advantech tarafından üretilen endüstriyel bilgilsayarlar, araç terminalleri, endüstriyel tablet PC ler ve anakartlar da ilgi gören ürünlerimiz arasındaydı.

Şirketimiz tarafında üretilemekte olan E-Life Dokunmatik PC, Inno-Kiosk çözümleri, Inno-Box Mini PC’ler,Inno-Cast Digital Signage Display ve Yazılımı ile en yeni ürünümüz olan OrderPAD POS PDA da ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi.