elo haber

ELO’dan Yeni ve Benzersiz Bir Teknoloji: APR (Acoustic Pulse Recognition)

Şirketimizin Türkiye Distribütörlüğünü üstlendiği ELO TouchSystems, Belçika’da yapılan yıllık distribütörler toplantısında yeni ve benzersiz bir teknoloji olan APR (Acoustic Pulse Recognition) tanıtımını gerçekleştirdi. Bu teknoloji, halen mevcut olan dokunmatik ekran teknolojilerinin tüm avantajlarını bir arada barındıran benzersiz bir yapıya sahip.

Bu teknoloji sayesinde APR dokunmatik ekranlar, yüzeyinde zarar görebilen hiç bir kaplama olmadan parmak, stylus kalem, tırnak, kredi kartı gibi herhangi bir cisim ile çalışabiliyor. Ekran yüzeyindeki kir, yağ ve özellikle sudan etkilenmiyor ve kalibrasyon asla bozulmuyor.

Bu teknolojinin en büyük özelliklerinden biri de uygun fiyatı. Sadece LCD Monitör çözümü olarak pazara sunulacak bu ürünün fiyatının Resistive teknolojiye sahip ürünlerle aynı seviyede olması planlanıyor.

APR teknolojisine sahip ELO Dokunmatik Monitörler de çok kısa bir süre içerisinde Noya Bilgisayar stoklarında olacak.

APR teknolojisi ile ilgili daha fazla bilgi için APR White Paper (PDF-İngilizce) dosyasını indirebilirsiniz. Ayrıca ELO TouchSystems 15-21 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen CeBIT fuarında bulunan Hall 2 – B12 standında APR teknolojisinin tanıtımını yapacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki link tıklayarak ulaşabilirsiniz http://www.elotouch.co.uk/contact/CeBIT07.asp