Fuar sponsorluk haberi

Şirketimiz, 78. İzmir Enternasyonal Fuarı Kiosk Sponsoru.

Şirketimiz bu yıl 78. İzmir Enternasyonal Fuarına 50 adet kiosk ile fuarın kiosk sponsoru olarak Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor. Bu sene İletişim Teknolojileri ve Telekominikasyon ana teması ile düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarında şirketimizin sağladığı 50 adet MT-170 model kiosk ile ziyaretçiler fuar alanları, salon bilgileri ve aktiviteler hakkında dokunmatik ekranlar üzerinden anında bilgi edinebilecekler.

Bugüne kadar Türkiye’de yapılan en büyük kiosk sponsorluğu organizayonu olduğunu tahmin ettimiz bu aktivete ile şirketimiz kiosk ve dokunmatik ekran teknolojileri alanında Türkiye’nin lider şirketi olma yolundaki iddiasını pekiştirmiştir.

Sponsorluk kapsamında kullanılacak olan MT-170 kiosklar üzerinde kullanılan yüksek dayanıklılığa sahip Elo SecureTouch Anti-Vandal dokunmatik ekranlar sayesinde kullanıcılar gerçek bir touch screen kiosk deneyimi yaşama imkanına kavuşurken ülkemizde hala yeterli kullanım oranına ulaşamayan kioskların ne tür faydalar sağlayabilieceği konusunda da fikir sahibi olacaklar.

78. İzmir Enternasyonal Fuarında kiosk sponsorluğu yanında 2. Salonda bulunan standımızda ürettiğimiz kiosk ve digital signage display ürünlerini sergileyecek olan şirketimiz ziyaretçilere bu alanda en son modelleri tanıtmayı hedeflemektedir.