Noya Dijital Dönüşüm Teknolojileri, Hannover Messe 2024’te Tekrar Yerini Alıyor: Uluslararası İşbirliklerini Güçlendiriyor!

Türkiye’nin dijital dönüşüm donanımları sektöründe lider konumda olan Noya Dijital Dönüşüm Teknolojileri Anonim Şirketi, 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek olan Hannover Messe 2024 fuarına ikinci kez katılma heyecanını yaşıyor. Bu önemli uluslararası fuar, şirketimiz için endüstri 4.0, IoT (Nesnelerin İnterneti), Yapay Zeka ve sürdürülebilir teknolojiler gibi alanlarda geliştirdiği yenilikçi donanım çözümlerini sergileme fırsatı sunacak. Noya, fuarda İstanbul Ticaret Odası’nın düzenlediği Milli Katılım organizasyonu çerçevesinde 17. Salon A52 nolu Türkiye Milli Katılım Standında yerini alacak. 

Hannover Messe, endüstriyel dönüşümde inovasyon ve uluslararası işbirlikleri için dünya çapında bir buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Noya olarak, bu prestijli platformda tekrar yer alarak global iş ortaklıklarımızı daha da güçlendirme ve sektördeki liderliğimizi pekiştirmeyi hedefliyoruz. 

Noya Dijital Dönüşüm Teknolojileri olarak, Hannover Messe 2024’te siz değerli katılımcıları ve ziyaretçileri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bizimle birlikte dijital geleceği keşfetmeye hazır olun!