Noya Dijital Dönüşüm Teknolojileri A.Ş. WIN Eurasia 2024’te yerini aldı!

Noya Dijital Dönüşüm Teknolojileri A.Ş. olarak, dijital dönüşümdeki öncülüğümüzü ve yenilikçi çözümlerimizi sergilemek için 5-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN Eurasia 2024 fuarında her zamanki gibi yer alıyoruz.

Endüstriyel Dönüşümün bu en önemli ve prestijli etkinliğinde, E-Life, Elo, Getac, Sunmi ve Neousys markalarımıza ait en yeni ve gelişmiş ürünlerimizi 6. Salonda bulunan D300 nolu standımızda sergileyeceğiz. Özellikle E-Life markamız altında ürettiğimiz akıllı fabrikalar ve endüstriyel dönüşüm odaklı endüstriyel bilgisayarlarımızın en yeni modellerini tanıtma fırsatını bulacağız. “Endüstride Dijital Dönüşümün En Çok Tercih Edilen Endüstriyel Bilgisayarları” sloganımızla, sektördeki gücümüzü ve yerli üretim avantajlarımızı tüm ziyaretçilere sunmayı hedefliyoruz.

Fuarda, ziyaretçilerimize sunduğumuz teknolojik yenilikleri ve çözümleri yakından inceleme fırsatı sunacağız. Akıllı fabrika çözümlerimizden dayanıklı endüstriyel bilgisayarlarımıza kadar geniş bir yelpazede ürünlerimizi deneyimleyebilir, uzman ekibimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Akıllı fabrikalar ve endüstriyel dönüşüm çözümlerimizi yakından görmek ve yenilikçi ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için tüm ziyaretçileri standımıza bekliyoruz.