Noya Aplex

Noya Bilgisayar’dan Yeni Marka Daha: Aplex

Noya Bilgisayar daha önce duyurduğu Getac distribütörlüğünün ardından yeni bir ürün grubu ile endüstriyel çözümlerini arttırmaya devam ediyor. Özellikle Paslanmaz Çelik gövdeli ve Full IP65 Panel PC üretimi konusunda uzmanlaşmış Taiwan merkezli Aplex Technology  şirketi ile distribütörlük anlaşması yapan Noya Bilgisayar, zorlu şartlara sahip sektörlerin Panel PC ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı hedefliyor. Aplex, Full IP65 Panel PC çözümleri özellikle et, süt, meyve suyu ve su üretimi yapan gıda üretim tesislerindeki zorlu şartlarda işletme içerisinde problemsiz bir çalışma performansı sergiliyor.

Paslanmaz çelik gövdeli endüstriyel Panel PC, HMI, Embedded Box PC ve Endüstriyel Monitör üretiminde uzmanlaşmış olan Aplex, Türkiye’de Noya Bilgisayar dağıtım ve servis hizmetleri ile ilerlemeyi planlıyor.

Aplex, farklı sektörlere çeşitli, kapsamlı ve çok amaçlı çözümler sunması ile bilinen bir marka. Özellikle fabrika ve endüstriyel otomasyon, medikal, lojistik, ulaşım ve perakende sektörlerine özel üretim konusunda uzman. Aplex ürünleri, geniş bir yelpazede işlemci seçenekleri, değişik ebatlarda LCD panel boyutları, diğer teknik ekipman avantajları ve tasarımı sunuyor. Bu sayede değişik ihtiyaçlar karşısında değişik uygulamalar oluşturma imkanı sağlanıyor. Ülkemizde gıda, et, süt ve su işleyen tesisler içerisinde karşılaştığımız en zorlu şartlarda kullanılabilecek gelişmiş özelliklere sahip cihazlar, bu işbirliği ile artık çok yakınınızda.