noya cebit

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarında Ziyaretçi Girişlerini Kolaylaştırdık

Noya Bilgisayar, bu sene de CeBIT Bilişim Eurasia fuarında ziyaretçi girişlerini kolaylaştırdı. Ziyaretçiler; sıra beklemeden, E-Life Kiosk MT 170 kiosklarla yaka kartlarını bastırdılar. İki yıl önce yine Noya tarafından CeBIT Bilişim Eurasia’da ve Türkiye’de ilk defa uygulanan yöntem, oldukça ilgi görmüştü. Stratejik iş ortağımız Zenn Bilişim Teknolojileri’nin sağladığı yazılım alt yapısı kullanılarak; konuklara donanım ve entegre yazılım bütünlüğünde gerçek bir kiosk deneyimi yaşatıldı.

Ana giriş fuayesi ve diğer tüm giriş noktalarında, kurulumunu gerçekleştirdiğimiz toplam 25 adet kiosk ünitemiz hizmet verdi. Ziyaretçiler fuar giriş kartlarını, sıra beklemeden kendileri yazdırma imkanı bulduar.

Fuar alanına kolay ve hızlı giriş yapmak isteyenler; http://www.cebitbilisim.com/tr/online_kayit.html adresinden kayıt yaptırdılar. Aldıkları kayıt numarası ile kiosklarımız üzerinden fuar giriş kartlarını yazdırabildiler. Internet üzerinden kayıt yaptırmaya fırsat bulamayanlar da yine kiosklarımız üzerinden kayıt yaparak giriş kartlarını yazdırabildiler.

Kayıt esnasında hizmete sunulan, yeni E-Life Kiosk MT-170; şık tasarımı, dayanıklı ve fonksiyonel yapısı ile özellikle perakende, sıra yönetimi, hastane otomasyonu, bilet ve kupon uygulamaları gibi birçok alanda kullanılabilecek bir kiosk çözümüdür. Tüm Noya E-Life Inno-Kiosk modelleri gibi iyi bir tasarımın, yüksek kaliteli komponentler ile birleşiminden oluşmaktadır. Bu sayede iş ortaklarımızın projelerinde kendi konularına daha çok yoğunlaşabilmelerine imkân sağlar.

Yeni versiyonlarında MT-170 içerisine yüksek kapasiteli termal yazıcı, kart dispenser konabildiği gibi; 2. ekran seçeneği ile uygulamalarda digital signage entegrasyonu da mümkün hale gelmiştir.