Innotab 8 Rotasız Seyyah Mehmet Genç İle Antarktika’da!

 

Türkiye’nin sıra dışı gezginlerinden Rotasız Seyyah Mehmet Genç’in 15-26 Şubat 2017 tarihleri arasında yaptığı Antarktika Ekspedisyonu Noya Bilgisayar sponsorluğunda gerçekleştirdi.

Innotab8 ile Kıtaları Aştık

Dünyanın en zorlu coğrafyalarının başında gelen Antarktika’da 11 gün geçiren Mehmet Genç aynı zamanda yeni dayanıklı tablet çözümümüz olan InnoTab serisinin 8” lik modeli InnoTab 8’i de zorlu Antarktika koşullarında test etti.

Innotab8’i En Zorlu Koşullarda Test Ettik

Mehmet Genç’in Antarktika yolculuğu Arjantin’in en güney noktasında bulunan Ushaia kentinden başladı. İlk 2 gün dünyanın en tehlikeli denizlerinden biri olarak adlandırılan Drake Passage isimli boğazı geçen ekspedisyon gemisi 14 Şubat 2017 tarihinde Antarktika Yarımadasının Gerlach kıyılarına ulaştı. Bu bölgedeki farklı demirleme alanlarında 5 gün geçiren Mehmet Genç bu esnada InnoTab 8 ile farklı koşullarda testler gerçekleştirdi. Bölgede yaşan penguen, fok ve balina türlerini de yakından inceleyerek fotoğraflayan Mehmet Genç, bir gece de karada kamp yaparak eşsiz bir deneyim yaşadı.

Innotab8 En Zorlu Koşullarda Başarıyla Çalışıyor

22 Şubat tarihinde South Shetland ve Deception adalarına giden Rotasız Seyyah bu bölgede de 2 gün geçirdikten sonra yine Drake Passege rotasından Ushaia kentine dönerek bu heyecan verici seyahati 26 Şubat 2017 tarihinde tamamlamış oldu. Bu ekspedisyon sırasında şirketimizin bayrağını da Antarktika’da dalgalandıran Mehmet Genç en yeni ürün ailemiz InnoTab serisinin zorlu koşullardaki dayanıklılığını dünyanın en zorlu coğrafyasında test etti.