Her yıl olduğu gibi bu yıl da WIN Eurasia fuarında yerimizi alıyoruz!

Bölgenin ve sektörünün en büyük uluslararası sanayi fuarı WIN EURASIA – World of Industry, “Endüstri Gelecekle Buluşuyor” sloganı ile 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Otomasyon, Lojistik, Kaynak, Elektrik, Elektronik, Enerji, Metal İşleme, Hidrolik ve Pnömatik sektörlerini tek çatı altında birleştiren, 29. Uluslararası WIN EURASIA Fuarı, 360 derece imalat sanayiini tecrübe etmek için benzersiz bir fırsat sunarken, sektöre dair tüm yeniliklerin bir arada sergilendiği buluşma noktası olacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da WIN Eurasia fuarında yerimizi alıyoruz. Bu yıl 6. Salonda bulunan E180 nolu standımızda Endüstriyel Panel PC, Box PC, Kiosk ve Dayanıklı Mobil ürünlerimizin en yeni modellerini sergiliyor olacağız. Bu yıl standımızda 2014 yılında bu yana Türkiye Yetkili Distribütörü olduğumuz ve fuara Noya ile ortak katılım gerçekleştiren dünyanın önde gelen Dayanıklı Tablet ve Notebook üreticisi olan Getac’ın ürünleri de sergilenecek.