E-Life EPC-410 piyasadaki 10.1” Panel PC’lerden neden farklı?

Dijital Dönüşüm ve Otomasyon Projelerinizin başarısı için Endüstriyel Panel PC seçerken de dikkatli olmalısınız.

Piyasada bir çok farklı marka ve model Panel PC satılmakta ve bu cihazların Dijital Dönüşüm projelerinde kullanımı her geçen gün artıyor. Üretim alanlarının dijitalleşmesi ve Akıllı Fabrika uygulamalarında yaygın olarak kullanılan Panel PC’ler ile ilgili seçimiz projenin başarısını direkt olarak etkiliyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri Panel PC’lerin Dijital Dönüşüm projelerinde genellikle otomatik veri toplama ve veri giriş aşamalarında yani Dijital Dönüşüm zincirinin ilk halkalarında kullanılmaları. Bu nedenle döngünün daha ilk aşamalarında oluşabilecek problemler sistemin tüm performansını olumsuz etkiliyor.

E-Life EPC-410 Endüstriyel Panel PC’nin aşağıda anlatılan avantajları Dijital Dönüşüm projelerinde doğru ürünü seçmenize yardımcı olurken projenizin başarı anahtarlarından birisi olabilir.

Bu kısa yazıda özellikle kompakt tasarıma sahip Panel PC kullanımı gerektiren projeler için ideal bir seçenek olan E-Life EPC-410 Panel PC’nin diğer ürünlerden ayrıştığı önemli noktaları bulacaksınız.

Alüminyum Enjeksiyon Gövde

Piyasada bulunan plastik veya sac metal gövdeli ürünlerin aksine tamamen alüminyum enjeksiyon yöntemiyle üretilmiş metal bir gövdeye sahip E-Life EPC-410, tüm zorlu şartlarda dayanıklılık sağlarken, cihazın gövdesi CPU soğutucu görevini de üstlenerek tamamen fansız bir mimariye imkan sağlar. Bu da EPC-410’un en zorlu ortam şartlarında bile kesintisiz çalışmasını garanti altına alır.

Optical Bonding Teknolojisine Sahip Dokunmatik Ekran

Piyasada mevcut hiçbir üründe standart olarak bulunmayan Optical Bonding özelliği, Capacitive Dokunmatik Ekran ve LCD Panel arasında kalan boşluğun özel bir optik yapıştırıcı ile doldurularak lamine edilmesi işlemidir. Çok hassas bir operasyon gerektiren ve robotlarla yapılan bu uygulama sonrasında Capacitive Dokunmatik Ekran ve LCD Panel tek bir modül haline gelmektedir. Eife EPC-410 Panel PC’de standart olarak bulunan bu teknoloji standart ekranlı ürünlere göre aşağıdaki avantajları sağlar;

  • Yansımasız ve Daha Yüksek Görüntü Kalitesi
  • Darbe ve Kırılmalara Karşı Çok Daha Yüksek Dayanıklılık
  • Nem ve Toza Karşı Yüksek Dayanıklılık
  • Daha Yüksek Çalışma Sıcaklığı Aralığı
  • Güneş Işığı Altında Daha İyi Okunabilirlik
  • Tabletlerdekine Benzer Dokunmatik Ekran Deneyimi

Yeni Nesil İşlemci Seçeneği

Endüstriyel sistemlerde geriye dönük uyumluluk önem taşır. O nedenle endüstriyel bilgisayarlarda işlemci seçim kriterleri tüketici bilgisayarlarından farklı olmak durumundadır. Her zaman en yeni işlemci sizin için uygun olmayabilir. Tüm E-Life EPC Serisi Panel PC’lerde olduğu gibi EPC-410 modeli de Intel Celeron J1900 gibi endüstriyel bilgisayarlarda neredeyse standart haline gelmiş bir işlemci ile geriye dönük uyumluluk sağlarken yeni nesil Intel Celeron J4125 işlemci seçeneği ile de yeni işlemci mimarilerinin avantajlarını kullanıcılarına sunabiliyor.

5 Yıllık Standart Garanti

EPC-410 Panel PC, sahip olduğu 5 yıllık garanti ile toplam sahip olma maliyeti açısından benzersiz bir avantaj sunuyor.

Yerli Üretimin Fiyat ve Satış Sonrası Servis Avantajları

Tamamen yerli üretim olan E-Life EPC-410 rekabetçi fiyatları yüksek bir kalite ile sunarak işletmenizin proje maliyetlerinde avantaj yaratırken, eksiksiz satış sonrası hizmetler ve uygun fiyatlı yedek parçaları ile toplam sahip olma maliyetlerinizi de azaltıyor.