cebit 2013 noya

Çözümlerimiz CeBIT Bilişim Eurasia 2013’te ses getirdi

Cebit Bilişim Eurasia’ya Dokuzuncu katılımımızda yeni çözümlerimiz ile ziyaretçilerimizi ağırladık.  Bu yıl içerisinde distribütörlüğünü üstlendiğimiz Datavan Cubee 615 POS terminalini sergilediğimiz akvaryum stant misafirlerimizin ilgi odağı oldu. 4 Gün boyunca suyun içerisinde kalan ve üzerine sürekli su püskürtülen cihaz kesintisiz çalışmaya devam etti. Üstelik dokunmatik hızı etkilenmeden.

Projelerde oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanan Bilet Satış ve Kart Dolum Kiosk-TVM cihazımız da Cebit de yer aldı. Dış mekan şartlarına göre tasarlanan ve endüstriyel sınıf komponentlerle tamamlanan ürünümüz, para alma-verme, kart dolumu, bilet verme gibi bir çok özelliğe sahip.

Ayrıca Inno Cast markası ile hizmetinize sunduğumuz Bilgisayar Entegreli Yolcu Bilgilendirme Ekranlarımızıda bayi ve çözüm ortaklarımıza sunma imkanı bulduk.

Uzman olduğumuz dokunmatik ekran ve kiosk teknolojileri alanında yılların uzmanlığını taşıyan Noya;  distribütörü olduğu tüm markalara standında yer verirken, bizleri fuar süresince yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.